söndag 6 maj 2012

Kyligt läge

    Ja, fy vilken kylig vår det här är på mer än ett sätt.
    I helgen har jag tillbringat stor del av min tid i stan tillsammans med goda vänner. På fredagkväll efter att Danne kommit hem så for jag och Meja till Anna för att vara lite kreativa och pyssla med lite batik. Det var roligt och alltid trevligt när man är med de där tjejorna,.
    Lördagen spenderades i Helenas  soffa helt utslagen. Tog igen en del sömn jag gått miste om den senaste månaden. På kvällen blev vi bjudna på supergo grillmiddag hos Erika och Daniel. Även då var jag som en zombie men njöt ändå av sällskapet.
    I dag har jag umgåtts med mamma och sedan Janne hennes mamma och lilla Martin.
I morgon börjar alvaret igen, då blir det inget mer gofika eller onyttigheter, och jag ska försöka ge mig på lite lightträning.
    Benji är hemma i veckan oxå, blir mkt mer bråk då han är hemma, eller det är Dennis som blir mer bråkig tyvärr. Ska se om vi kan försöka styra upp en bra vecka trots det.
    På tisdag skall jag på nån form av information på Storsjö om hur man på bästa sätt skall försöka förmå sina ungdomar att inte testa droger.  Kan bli intressant och jag hoppas att det är nåt vettig de har attt komma med.

tisdag 1 maj 2012

Firat

Hej. Uppdateringarna blir lite sporadiska just nu. Är fortfarande sjuk vilket innebär att jag mest tycker jävligt synd om mig själv. Höften gör fortfarande ont och det här med träning och normal kost känns jävligt långt bort!
Idag har jag dock lyckats ta tag i mig själv och diverse ungar och träffat upp några av mina allra bästa vänner för att fira första maj. Det var väl behövt och humöret ligger faktiskt på topp just nu, vilket det egentligen kanske INTE borde göra med tanke på hur krasslig jag och har varit i nu över 3 veckor och för att jag i helgen tagit ett stort livsförändrande beslut som förhoppningsvis kommer göra livet lite lyckligare även fast det, trots det, är ett ruskigt sorgligt beslut på sitt sätt. Vad det handlar om kommer jag uppdatera om senare i framtiden.
Just för tillfället är jag oxå glad över våren som ÄNTLIGEN fått fäste. Jag längtar oxå tills jag är pigg nog att ta tag i träningen och att jag förhoppningsvis får jobb till hösten'

Kram på er